torstai 27. tammikuuta 2011

Sitä saa mitä tilaa!

Pallisota johti suoraan sanottuna katastrofaaliseen lopputulemaan. Voitin pallin, mutta mihin katosivat herrasväen huomio ja yltiöpäinen ihailu!? Vastaus tönöttää kuin tatti tuossa sohvalla!Äitini Madde otti ja päätti rohkaistua. Siirsi sitten ruhonsa tämän talouden keskipisteeseen, sohvalle. Suoraan herrasväen ihailevien silmien alle. Tämän olisi ylpeyteni vielä sietänyt, mutta mitä vielä! Tietokoneen taustakuvakin piti vaihtaa Maddeksi.

Emäntä viisastelee, että sitä saa mitä tilaa. Emäntä tilasi juuri itselleen kynnen varpaaseen!

4 kommenttia:

 1. Kiva seurata Madden rohkaistumista, kun itsellä on myös oma arkajalkatyttökissa ja hänellä on rohkea velipoika seuranaan. Velipoika auttaa kovasti, kun ujostuttaa. Pidä Seppo äidistä hyvää huolta.

  VastaaPoista
 2. Arkajalkakissalle ja velipojalle paljon terkkuja!

  Lupaan pitää hyvää huolta äidistä! Ilman häntähän en olisi syntynyt tähän herkkuja täynnä olevaan maailmaan!

  VastaaPoista
 3. Hei

  kiitos superhauskasta blogista, oivallisen osuvaa ja nasevaa ilmaisua. Saisi olla tällaisia juttua "sarjakuvamaisina" päivän lehdissäkin, kirvoittaisi ehkä eläinrakkautta huumorin kautta muissain kuin sitä jo olevissa ihmisissä. !!Luin läpi ja nauroin vedet silmissä monia juttuja, etenkin hammaskuva ja teksti oli osuva. Tuli meidän sekaroituinen Imppu kissa ihmettelemään, että mitä se emäntä koneella "huutaa". Toinen kissamme on juuri sellainen seniori 13 v- jolla juuri ja juuri suu enää liikuuu ;)

  Ihana eläinrakkaus näkyy ja heijastuu blogista, aivan lohdullista lukea tällaista.
  t.Päivi

  VastaaPoista
 4. Hei Päivi!

  Kiitos kommentista! Tämä kissa tuli oikein iloiseksi tästä.

  Oikein paljon terkkuja Impulle ja seniorille!

  T.Seppo

  VastaaPoista