perjantai 7. tammikuuta 2011

Sotahuuto

Olen opetellut uusia tapoja, jolla saan herrasväen antamaan minulle ruokaa. Tässä minun TOP 3, jolla saan kuppini täyteen.

1. Kuuden aikaan aamulla alan raapia herrasväen juuri hankittua sohvaa. Alle minuutissa ruokakuppini on täynnä muonaa.

2. Herrasväki haluaa rauhassa katsoa televisiota. Tai haluaa muuten vain olla rauhassa. Ilmestyn ruhoni kanssa kiehnäämään television eteen. Tai muuten vain ärsytän herrasväkeä olemuksellani. Kuppi täyttyy alta aikayksikön!

3. Lyöttäydyn herrasväen viereen sohvalle. Katson alta kulmien. Räpsytän silmiäni. Saatan turauttaa muutaman kyyneleen. Toimii! Kippo täyttyy nanosekunnissa!

2 kommenttia:

  1. Kiitos vinkeistä, Seppo!

    Meilläpäin tarjoilu toimii myös aika surkeasti. Minun täytyy ehdottomasti ottaa käyttöön keinovalikoimasi, jotta saisin ruokatoimituksiin vauhtia.

    Huolestuneena luin taannoisen postauksesi unohtuneesta aamupalasta. Minä ennaltaehkäisen tuollaisia katastrofeja aamuisella vaanimisleikillä emännän sängyssä.

    Hienovaraisempi versio leikistä on sellainen, että kuvitellaan emännän jalkojen olevan herkullinen saalis, jonka kimppuun tehdään yllätyshyökkäys peiton päältä. Jos tämä ei vielä saa raksuja ropisemaan kippoon, on otettava käyttöön järeämpi versio leikistä. Silloin saalis tehdään puolustuskyvyttömäksi kaivautumalla peittojen alle ja tarrautumalla siihen kiinni kynsin ja hampain. Toimii varmasti!

    Maukasta uutta vuotta toivottaen
    ystäväsi Helmi

    VastaaPoista
  2. Miau Helmi!

    Täytynee ottaa yllätyshyökkäys listan jatkoksi! Kokeilenpa sitä seuraavan kerran, kun maha murisee.

    Maukasta uutta vuotta sinullekin ja tervetuloa uudestaan!
    ystäväsi Seppo

    VastaaPoista