maanantai 30. toukokuuta 2011

Uusi ilme

Emäntä on sen verran puusilmä, ettei ole tajunnut vaihtaa blågini ilmettä pitkään aikaan. Niinpä tartuin tuumasta toimeen ja suunnittelin sen aivan itse.Tausta oli aikansa elänyt ja tylsä. Taustalle oli saatava jotakin, jota jaksaa katsella päivästä toiseen. Jotakin yksinkertaista, kaunista ja värikästä.

Inspiraation sain eräs aamu herrasväen aamiaispöydässä istuessani. Siinä se tuijotti minua suoraan leikkelelautasella. Paras taustakuva ikinä!Kissanpäivä sentään, kun vielä sain syödäkseni kyseiset leikkeleet. Siinä tuli äidillänikin kiire aamiaispöytään.

1 kommentti:

 1. Heipä hei Sepposeni!

  Jooga ja leikkeledietti tekevät varmasti ihmeitä jo ennestään atleettiselle olemuksellesi. Näillä helteillä täytyy kyllä muistaa huolehtia myös nestetankkauksesta...

  Minä lähtisin kovin mielelläni huolehtimaan kunnostani ulkosalle, mutta tollo emäntä ei ota kuuleviin korviinsa vaatimuksiani! Ei auta mouruta tai raapia ovea. Viime hädässä heittäydyn ulko-oven eteen pitkäkseni ja päästän oikein surkean maukauksen, mutta ulkoilemaan pääsen silti aivan liian harvoin. Sydämettömiä otuksia nuo ihmiset.

  Kissanpäiviä sinulle
  toivottaa ystäväsi Helmi.

  VastaaPoista