perjantai 16. joulukuuta 2011

Kinkku!

Eräs päivä, normaali päivä, pestessäni intiimialueitani. Satuin kuulemaan keittiöstä sanan "kinkku".



JOULUKINKKU!



Se on kohta täällä!

4 kommenttia:

  1. Voi sinua Onnen Seppoa!

    Meidän huushollissamme ei kinkkua näy, kun emäntä viherpiipertää inhojen papujen ja muiden kasvisten kanssa. Onneksi sentään minun kuppiini ei ole yrittänyt niitä ujuttaa...

    Oikein rauhaisaa ja kinkuntäyteistä joulua sinulle ja Prinsessa Maddelle!

    Toivottaa Helmi

    VastaaPoista
  2. Helmiseni, en itsekään ymmärrä noita viherpiiperöitä. Toisaaltahan se tarkoittaa sitä, että meille jää tässä maailmassa enemmän kinkkua.

    Toivon sinulle ja viherpiiperöperheellesi mainiota joulua!

    VastaaPoista
  3. Miau Seppo! Olen 3 vuotias maatiaiskissa suomen turusta ja sattumalta löysin upean blogisi! Oma emäntäni on myös suunnitellut kissablogin perustamista mutta väittää etten ole tarpeeksi erikoisen näköinen jotta blogistani kiinnostuttaisiin tarpeeksi. Joten tässä vaiheessa voinkin kysyä mitä perua oma komea ulkonäkösi on?

    Toivotan myös erittäin lihaisaa ja letkeää uutta vuotta 2012!

    T. Masi

    VastaaPoista
  4. Miau Masi!

    Kiva saada uusia lukijoita! Rohkeasti vaan kirjoittamaan omaakin blogia. Jos naamavärkki ei mukamas tarpeeksi kiinnostava ole, niin tee niin kuin minä: laita taustakuvaksi vaikka kinkkuleikkele.

    Oman ulkonäköni olen perinyt mörköä muistuttavalta äidiltäni. Äitini onkin todellinen metsänpeikko. Mekin olemme ihan tavallisia maatiaiskissoja, pitkäkarvaisia sellaisia. Toisaalta eihän sitä koskaan tiedä, mitä puudelia tuon äitini veressä kulkee; metsästähän hänet on löydetty :)

    Tervetuloa uudemman kerran blågini pariin! Ja muista laittaa linkki, kun oman blogisi olet perustanut!

    Kinkkuista uutta vuotta!

    VastaaPoista