lauantai 19. marraskuuta 2011

Kaikkea pitää maistaa paitsi...

Osuipa tielleni taannoin kuivakukan lehti. Siinä se kivasti lepatti nenäni edessä. Pitihän sitä maistaa. Ehdin puraista palasen jos toisenkin, kunnes emäntä ilmestyi paikalle mylvien kuin kesän pahin ukkosmyrsky.

Minkäs kissa luonnolleen voi. Kaikkea pitää maistaa paitsi näköjään emännän kuivakukkia.


2 kommenttia:

 1. Jep, kaikkea pitää maistaa. Täällä ruuduntakana oleva kissanarttu haluaa maistella myös kaikkea eteentulevaa. Ömpps, siitäs tulikin mieleen että söin myös emännän äidin tekemän peitonkin. Oli vain niin nälkä! Ja emäntä ehti paikalle mölvimään jotain kiellon tapaista. Hmpf, miksei kaikkea saa maistaa. Ja vielä ne tollot on ostanut sellaisen kasvin jossa on mukamas jotain "myrkkyä" ja sitä ei saa syödä. Väärinkäsitys, ei katti syö semmosta mikä on pahaa! Ehdin kuitenkin purasta peiton hapsuja, njams! Suosittelen sinullekkin maistamaan hapsuja myös matoista. Toivottavasti jaksat lukea tämän, sillä kirjoitus vie minulta kauheasti vapaa-aikaa, vaikka pidänkin tästä. Kerron yhden orjan katista. (Nimee en tiiä)

  Se kattimus oli syönyt kuin syönytkin maton hapsuja. Ja sitten sen orja, eli emäntä oli luullut et sen katilta tulee matoja. Ku sen peräpuolesta roikku semmonen valkonen inhottavan näköinen juttu. Se soitti sen äidinkin paikalle. Emäntä nosti koipensa tuolille, ettei kissa hyppäisi syliin. Emännän äiti tuli, veti madon pois pyllystä ja se oli maton hapsu!

  Joten ei siinänimessä ehk kanttis syödä maton hapsuja (??). Mut ainakin mä teen niin.

  SUPER KIITOKSET KUN VASTASIT KOMMENTIIN!

  VastaaPoista
 2. Ihana blogi Sepolla :) mitenköhän seppo juhlii itsenäisyyspäivää..?

  VastaaPoista