torstai 4. elokuuta 2011

Puhtaat karvaiset lakanat

Tiesittekö, että kissa luotiin alunperin ihmisen lämmikkeeksi? Kissa otettiin mielellään sänkyyn varpaita lämmittämään. Olemme toisin sanoen entisaikojen kuumavesipulloja tai kaukolämpöjä.

Herrasväki aina kiukustuu, kun ilmestyn torsoni kanssa sänkyyn. He eivät tarvitse kuumavesipulloja saati minua siellä, sillä heillä on se kaukolämpö, jota tuotetaan voimalaitoksessa, joka johdetaan rakennuksen lämmönjakokeskukseen ja sieltä asuntoon ja edelleen sänkyyn.

Olisi joskus mukana tavata se Kaukolämpö. Tykkääköhän sekin kinkusta?



3 kommenttia:

  1. Tervetuloa takaisin, Seppo!

    Olenkin jo kaivannut karvaista naamaasi :) Vaikka sinun kesälomasi oli kyllä paljon lyhyempi kuin sen Kaukon, jota ei meidän kämpässä ole nähty koko kesänä. Eipä silti että olisi tarvittukaan, koska Aurinko on hoitanut lämmityspuolen ihan kiitettävästi.

    Tässä se nyt taas huomataan, että ihmiset yrittävät kaikessa viisaudessaan kehittää jos jonkinlaisia vempaimia - lämmönjakokeskuksia ja ties mitä Kaukoja - mutta voivat sitten yhtäkkiä olla kuukausitolkulla ilman niitä, eikä edes tule ikävä. Sen sijaan kun vanha kunnon karvakasa viettää ansaittua kesälomaa, niin ikävä iskee parissa viikossa!

    Sepossa vara parempi :)

    T. Armoitettu lakanankarvoittajaystäväsi Helmi

    VastaaPoista
  2. Täysin samaa mieltä kanssasi! Ei se Kaukokaan kovin fiksu kaveri ole, kun suostuu moiseen pompotteluun.

    T:Seppo

    VastaaPoista
  3. Heh, aika paljon yhdennäköisyyttä Teppo-kissaan. Ja myös jo autuaammille metsästysmaille siirtyneeseen Matti-kissaan, joka oli Tepon veli. Matti, Teppo ja Seppo, kuten eräässä kuuluisassa muusikkoperheessä: http://www.youtube.com/watch?v=p3QsXTV1cuw.

    Tsemppiä Sepolle!

    Tepon sivut:
    http://fi-fi.facebook.com/pages/Teppo-kissa/155676894256?v=info&sk=info

    T: Teppo-kissa Kalasatamasta + isäntä.

    VastaaPoista