perjantai 17. joulukuuta 2010

Ajatuskatkoksia

Viime aikoina mulla ei oo ollut oikein mitään järkevää sanottavaa. Tuntuu että tässä taloudessa vallitsee jääkausi. Kaikilla on järki jäässä.

Emäntäkin jotain kiukutteli, että vois pyyhkiä takapuolensa tän blogin jutuilla. Sinne pönttöönkö ne mun ideat ja ajatukset ovat kadonneet?

4 kommenttia:

 1. Seppo hyvä,

  olen varovasti haistellut ulkoilmaa emännän suorittaessa tuuletustoimenpiteitä ja tullut siihen tulokseen, että jääkautta esiintyy nyt laajemminkin. Meille lämpöä rakastaville otuksille se ei tee yhtään hyvää, joten on ihan luonnollista, että ajatus välillä jäätyy.

  Sitä paitsi blogistasi päätellen olet pohdiskellut varsin perinpohjaisesti erästä elämän peruskysymystä - ruokaa. (Se sattuu muuten olemaan minunkin lempiajatukseni.)

  Eräs kuuluisa Descartes-niminen filosofi on hänkin huomannut ajatusketjusi erinomaisuuden ja lausahtanut kuuluisat sanat: "Ajattelen (ruokaa), siis olen olemassa." Cogito ergo sum... mitähän ruoka on latinaksi...?

  Lämpimin ajatuksin ja tsemppiä toivottaen
  ihailijanne Helmi

  VastaaPoista
 2. Hei Seppo

  Kiitos hienosta joulukortistasi minkä lähetit meille hesyn hoitajille.=) LÄmmittää kummasti ajatus siitä että sinulla näyttää kaikki olevan hyvin uudessa kodissasi. Kaikilla kun ei ole niin hyvä onni vielä käynyt, mutta teemme kaikkemme että jokainen saa hyvän elämän alun hesyllä ja täältä eteenpäin. Oikein Hyvää Joulua Ja Onnelista Uutta Vuotta 2011.
  Hesyn Hoitajat

  VastaaPoista
 3. Hyvä Helmi

  Kiitokset kommentistasi. On kiva kuulla, että minulla on samanhenkinen ihailija.

  Ruoka on sen verran tärkeä osa elämääni, että olen opetellut kyseisen sanan kymmenellä eri kielellä:

  Cibus (latina)
  Food (englanti)
  Mad (tanska)
  Mat (ruotsi)
  Comida (espanja)
  Tabemono (japani)
  Jedzenie (puola)
  Eda (venäjä)
  Nahrung (saksa)
  Safka (stadin slangi)

  Ruokaisin terveisin
  Seppo

  VastaaPoista
 4. Hei hesyläiset!

  Kiva kun kortti tuli perille!

  Me ollaan mun äidin kanssa ikuisesti kiitollisia teille, kun autoitte meidät uuden elämän alkuun. Herrasväki jotain aina kehuskelee, kuinka reipas kissa musta on tullut ja se on varmasti suurelta osin myös teidän ansiota!

  Mun tassut on pystyssä, että jokainen hesyläinen kissa, koira tai muu eliö saa ihanan ja lämpimän kodin!

  VastaaPoista